pexels-cottonbro-studio-7404943

Hvorfor bytte til AirMove 3.0?

AirMove 3.0 er en tilluftsventil designet for at du skal få et bedre inneklima. Med en rekke smarte løsninger, som automatisk regulering etter temperatur, tilbakeslagsklaff som regulerer luftstrøm, og et maskinvaskbart filter som hindrer insekter og urenheter i å komme inn, kan du være sikker på at du får et godt inneklima hjemme. Helt uten kompromisser.

AirMove 3.0

Ytterst på ventilene sitter det et regulerbart lokk, hvilket lar deg bestemme størrelsen på åpningen til ventilen. Denne kan lukkes eller åpnes helt etter ditt ønske, men vrir du til du kjenner et *klikk*, har du altså satt ventilen i «automodus», slik at den vil stille seg inn etter temperatur for optimal ventilasjon. I automodus vil åpningen i ventilen alltid være minst 4mm, slik at du får frisk luft uten at du slipper ut noe varme. Ønsker du det helt tett, er dette selvfølgelig også mulig.

Det geniale med disse ventilene er at de lukker seg når det blir kaldt ute, og åpner seg når det blir varmere ute. Dette skjer ved en kjemisk reaksjon på en voksblanding, som fungerer som en termostat. I motsetning til andre selvregulerende ventiler så går den ikke på strøm.

Akkurat som at vann utvider seg, vil voksblandingens reaksjon i denne ventilen føre til at ventilen åpner og lukker seg etter temperatur. Det er derfor vi kan gi 15 års garanti på dette produktet! Og ettersom vi er så fornøyde med den, tilbyr vi pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd etter 60 dager!

Primal TL100 - komprimert-7
Primal TL100 - tilbakeslagsklaff

Bak det regulerbare lokket sitter det en tilbakeslagsklaff som passer på luftstrømmen. Ved mye vind utendørs, hender det med vanlige ventiler at det skapes et undertrykk som suger ut all varmluften man har innendørs. Klaffen i AirMove 3.0 hindrer at varmluften blir sugd ut, og den hindrer varm luft innendørs fra å «lure» termostaten i ventilen til å tro at det er en annen temperatur enn det egentlig er. På denne måten reduserer du forbruket ditt i oppvarming, og sparer miljøet.

Bak tilbakeslagsklaffen som passer på luftstrømmen, finner du et polyester-filter som passer på at støv, insekter og andre urenheter ikke kommer inn i huset. Dette filteret kan vaskes i maskin, hvilket betyr at om du bor i et område med mye urenheter i luften, har du mulighet til å ta en skikkelig rens av filteret for å få renere luft inn i huset. (I normale forhold er ikke dette nødvendig å gjøre ofte, dette kommer an på miljøet boligen er i).

Primal TL100 - polyesterfilter