vår erfaring

Hvorfor Primal TL100?

Det startet med at jeg ønsker frisk luft på soverommene til barna når de sover. Derfor har jeg pleid å ha tlluftsklaffene helt åpne. Men jeg opplever stadig at barna kommer inn kalde på natten og kjenner at det trekker på rommene. Når jeg lukker klaffene og solen står på vinduet blir det veldig tett og dårlig luft.

Jeg kom plutselig over tilluftsventilene til Torfors, og ble veldig nysgjerrig på om de fungerte like bra som det sto beskrevet. Jeg monterte de først (helt selv på 5 minutter) på soverommene til barna og på kontoret. De holdt på varmen da det ble kaldt, og slapp inn luft da det ble varmt.

Siden ventilen aldri lukker seg helt (alltid minst 4mm åpning), sørger den for at luften i rommet sirkuleres. Selv om man kan overstyre den ved å åpne og lukke den selv, har jeg ikke rørt den siden jeg monterte den.

Det geniale med disse ventilene er at de lukker seg når det blir kaldt ute, og åpner seg når det blir varmere ute. Dette skjer ved en kjemisk reaksjon på en voksblanding. I motsetning til alle nye duppeditter så går den ikke på strøm, trenger ikke lades, og blir ikke ødelagt. 

Akkurat som at vann utvider seg, vil voksblandingens reaksjon i denne ventilen føre til at ventilen åpner og lukker seg etter temperatur. Det er derfor vi kan gi 15 ÅRS GARANTI på dette produktet! Og siden vi er så fornøyde med produktet, tilbyr vi PENGENE TILBAKE hvis du ikke er fornøyd ETTER 60 dager!