Personvernerklæring

Oppsummering

Denne personvernerklæringen gjør rede for hvilke opplysninger vi samler om deg, hva vi bruker opplysningene til og hvem vi gir opplysningene videre til. Den angir også hvilke rettigheter du har i forhold til opplysningene om deg og hvem du kan kontakte for mer informasjon eller spørsmål.

Omfang

Ved å gi oss personopplysninger bekrefter du å ha lest denne personvernerklæringen og gitt samtykke til at IngridK kan innhente, bruke og fremlegge personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen. Vi tar vare på dine personopplysninger etter reglene om personvern. IngridK er forpliktet til å beskyte dine personopplysninger. Det er viktig at du forstår hva du gir fra deg og hvordan vi bruker informasjonen. Vi samler informasjon om;

  • Kunder i nettbutikken: Navn, adresse, epost, telefon

  • Epostliste: Navn og epost.

Innhenting av personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på tilluftsventil.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og epost. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse med bring, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom noe skjer eller jeg har spørsmål vedrørende bestillingen. Det blir også sendt ut en automatisk epost etter handel for å sjekke om kunden er fornøyd. Adresseinformasjonen deler jeg med bring for å få pakken frem til deg. For å kunne sende ut epost med informasjon om kurs, nyheter og kampanjer har jeg behov for navn og epostadressen til vedkommende.

tilluftsventil selger ikke opplysninger videre til en tredjepart.

Når du bruker vårt nettsted kan vi se metadata om din aktivitet på våre sider. Det betyr at vi kan se hvor lenge du er på siden, hvilke sider du besøker og informasjon om hvor i verden du befinner deg. Disse opplysningene vil ikke knyttes til noen identifiserbar informasjon, og vil kun inngå som en del av statistikken i Google Analytics eller lignende.

Oppbevaring av personopplysninger

Informasjon samles inn via utfylling i handlekurvløsning i woocommerce, samt via registreringsskjema fra hjemmesiden fra nyhetsbrev. Dette er to ulike ting, og opplysningene brukes ikke om hverandre. En kunde må selv skrive seg opp på nyhetsbrev for å motta dette. Opplysningene lagres i hovedsak i woocommerce (nettbutikk) og hubspot (nyhetsbrev) som bekrefter å følge retningslinjene for GDPR. 

Sletting av informasjon

Dine personopplysninger blir lagret  så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

Lipscore

Vi samarbeider med Lipscore for å administrere produktanmeldelser på vår nettside, tilluftsventil.no. For å kunne publisere en anmeldelse eller vurdering av et produkt, må du bekrefte din virkelige identitet ved å oppgi ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette kravet er nødvendig for å sikre at alle produktanmeldelser vi mottar er autentiske. Vær oppmerksom på at når du legger ut en produktanmeldelse på tilluftsventil.no, vil ditt navn være synlig på vår nettside sammen med anmeldelsen din. Hvis du har spørsmål angående dine produktanmeldelser eller ønsker å få fjernet en anmeldelse du tidligere har publisert, er du velkommen til å kontakte oss på petter@skardigital.no.

Samtykke
Alle som ønsker å skrive en anmeldelse på vår nettside må gi sitt samtykke til å publisere anmeldelsen. Hver enkelt anmeldelse har samtykket knyttet til seg. Dersom kunde ikke gir sitt samtykke, vil anmeldelsen ikke bli lagret eller publisert.

Hvis du ønsker mer utfyllende informasjon, kan du klikke her.

Betalingsløsninger

I nettbutikk kan du velge å benytte betalingsløsning med kredittkort eller vipps. Ved betaling med kredittkort skjer transaksjonene eksternt hos Klarna. Jeg oppbevarer ingen kredittkortopplysninger i mine systemer.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har og hvordan vi behandler dem. Du kan også, når som helst, kreve retting, sletting eller begrensninger i behandlingen av personopplysninger etter reglene i personopplysningsloven. Du kan trekke ditt samtykke tilbake, og du kan klage hvis du mener jeg ikke har ivaretatt dine rettigheter. Informasjon om klage til Datatilsynet finner du på: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/

Jeg har som prinsipp å innhente kun et minimum av den informasjonen som er nødvendig for å fullføre din forespørsel.

Ved spørsmål kontakt Petter Skar Aastad på petter@skardigital.no.