VentilekspansjonGIF

Gjør som over 50 000 andre og bytt til tilluftsventilen som tilpasser seg alle årstider

Vår tilluftsventil er utstyrt med vår unike voksblanding som trekker seg sammen når det er kaldt, og utvider seg når det er varmt. Ventilen gjør jobben for deg, helt uten å bruke strøm!

En investering for livet! Kr 987​

Spar penger​​

Billigere strømregning​

15 års garanti​

Blir ventilen ødelagt fikser vi ny​

Bedre inneklima​​

Komfortabelt i eget hjem​

Helt mekanisk​

Trenger ingen strøm​

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

-Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

 

"Vi fikk installert friskluftsventil er fra Torfors i starten av februar 2021. Allerede fra første dag har vi merket betydelig bedring av inneklima. Installasjonen ble utført raskt og effektivt av en koselig installatør. Vi anbefaler gjerne dette produktet videre til andre"

- Henrik og Camilla

"Fortreffelig service og veldig behjelpelige ved bestilling av ventiler og dekkplater."

-Anders Langva

Superenkel montering

Få en lavere strømregning og et bedre inneklima med tilluftsventilen som tilpasser seg temperaturen

VentilekspansjonGIF

Ytterst på ventilene sitter det et regulerbart lokk, hvilket lar deg bestemme størrelsen på åpningen til ventilen. Denne kan lukkes eller åpnes helt etter ditt ønske, men vrir du til du kjenner et *klikk*, har du altså satt ventilen i «automodus», slik at den vil stille seg inn etter temperatur for optimal ventilasjon. I automodus vil åpningen i ventilen alltid være minst 4mm, slik at du får frisk luft uten at du slipper ut noe varme. Ønsker du det helt tett, er dette selvfølgelig også mulig.

Det geniale med disse ventilene er at de lukker seg når det blir kaldt ute, og åpner seg når det blir varmere ute. Dette skjer ved en kjemisk reaksjon på en voksblanding, som fungerer som en termostat. I motsetning til alle nye duppeditter så går den ikke på strøm, trenger ikke lades, og blir ikke ødelagt.

Akkurat som at vann utvider seg, vil voksblandingens reaksjon i denne ventilen føre til at ventilen åpner og lukker seg etter temperatur. Det er derfor vi kan gi 15 års garanti på dette produktet! Og ettersom vi er så fornøyde med den, tilbyr vi pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd etter 60 dager!

Primal TL100 - komprimert-3
Tilluftsventil Primaltl100-9

Bak det regulerbare lokket sitter det en tilbakeslagsklaff som passer på luftstrømmen. Ved mye vind utendørs, hender det med vanlige ventiler at det skapes et undertrykk som suger ut all varmluften man har innendørs. Klaffen i Primal TL100 hindrer at varmluften ikke blir sugd ut, og hindrer den varme luften innendørs fra å «lure» termostaten i ventilen til å tro at det er en annen temperatur enn det egentlig er, slik at ventilen ikke åpner seg og slipper ut all varme. På denne måten reduserer du forbruket ditt i oppvarming, og sparer miljøet.

Bak tilbakeslagsklaffen som passer på luftstrømmen, finner du et polyester-filter som passer på at støv, insekter og andre urenheter ikke kommer inn i huset. Dette filteret kan vaskes i maskin, hvilket betyr at om du bor i et område med mye urenheter i luften, har du mulighet til å ta en skikkelig rens av filteret for å få renere luft inn i huset. (I normale forhold er ikke dette nødvendig å gjøre ofte, dette kommer an på miljøet boligen er i).

Akkurat som at vann utvider seg når det blir varmere, vil voksblandingens reaksjon i denne ventilen føre til at ventilen åpner og lukker seg etter temperatur. Det er derfor vi kan gi 15 års garanti på dette produktet! Og ettersom vi er så fornøyde med den, tilbyr vi pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd etter 60 dager!

Primal TL100 - komprimert-6